Народният представител д-р Венка Стоянова беше официален гост на празника на МВР в Търговище

15:47, 04 юли 16 / Политика 25 440 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С тържествена церемония служителите на Областна дирекция на МВР-Търговище  отбелязаха професионалния си празник-5 юли. Сред официалните гости на празника бе и народният представител д-р Венка Стоянова, която връчи поздравителен адрес на директора на полицията в Търговище гл.комисар Николай Ненков. В поздравлението,  народният представител  пожелава на всички служители здраве, сили и все така  всеотдайно да изпълняват тежките и отговорни служебни задължения.

Честването на празника започна с молебен за здраве и успех на служителите от Областната дирекция, отслужен от ставрофорен иконом Славчо Проданов и продължи с издигне знамената на Република България и на Европейския съюз. Тържествената част завърши с демонстрации на „Специализираното тактическо звено за бързи действия” към ОДМВР-Търговище и Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Търговище.

По-късно  започна и традиционния турнир по стрелба с боен пистолет за представители на органите на местно самоуправление, съдебната власт и медиите. Празникът продължи със състезания по футбол на малки вратички и по теглене на въже, в които взеха участие отбори на районните управления в състава на Дирекцията и на РД „ПБЗН“-Търговище.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама