Търг за прибиране на реколтата от над 1000 ореха обяви Община Търговище

07:30, 13 авг 16 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Търговище обявява публичен търг с тайно наддаване за отдаване под наем на орехи, общинска собственост, за срок до прибиране на реколтата през 2016 г. Търгът ще се проведе на 26 август от 9 часа  в зала 74 на Общината.

Ореховите дървета са над 1000 и са намират в землищата и край четвъртокласни пътища в района на 14 села от общината. Най-много са край пътя Бистра - Съединение – 150. За село Кръшно, по пътя Дралфа – Миладиновци, се отдават 138 дървета.  По 120 ореха има край Миладиновци и Лиляк. Край Бряг и Давидово са по 100.

Началната тръжна цена за едно дърво е 5 лв. Тръжната документация за участие в търга е 15 лв. Срокът за закупуването й и внасяне на депозита е до 12 часа на 25 август, а за подаване на предложения за участие до 16 часа в деня преди търга в Центъра за административно обслужване в Община Търговище. Оглед на дърветата може да се извършва всеки работен ден, съвместно с кмета или наместника на съответното населено място.

Заповедта на кмета д-р Дарин Димитров за провеждането на търга е публикувана в сайта на Община Търговище и е поставена на информационното табло в Центъра за административно обслужване. Обявата е публикува и във вестник „Знаме”.

Контролът върху изпълнение на заповедта е възложен на зам.-кмета Емине Якубова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама