Първа награда за певица от Търговище от международен конкурс

18:17, 13 сеп 16 25 367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Елеонора Димитрова от Студио "Тодоров", към Младежки дом-Търговище, с ръководител Тодор Тодоров спечели първа награда от Международния музикален конкурс "Art Stars - Звезди на изкуството"Варна. Организатор на музикалния форум бе Фондация "Звезди на изкуството".

Ели се представи с песните "Вярвай в мен" на Нора и "Адажио" на Лара Фабиан в трета възрастова група, категория "Поп и джаз пеене". В конкурса участие взеха млади изпълнители от България, Македония, Турция, Албания и Русия.

"Над 30 бяха участниците в моята възрастова група. Конкуренцията беше голяма. Председател на журито беше Хайгашод Агасян, а членове Нелко Коларов, Георги Янков, Славин Славчев и представител на Англия. Бяха затруднени в излъчването на победителите, казаха че сме много силна група. Радвам се че успях да спечеля първа награда. Благодаря на приятелите ми, които бяха с мен и ме подкрепяха." сподели талантливата изпълнителка.

На този конкурс Елеонора Димитрова е отличена и със специална награда - участие в Международния фестивал "Чунга-Лунга", който ще се проведе в Охрид през лятото на следващата година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама