В Търговище проведоха заседание на Общото събрание на Асоциацията по водоснабдяване и канализация

16:20, 28 окт 16 25 559 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В Областна администрация - Търговище се проведе извънредно заседание на Общото събрание на Асоциацията по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „ВиК“ ООД – Търговище. Това съобщиха от администрацията. То беше председателствано от областния управител Светлин Бонев, а участие в него взеха представители на общините Търговище, Омуртаг и Антоново и  членове на Асоциацията. 

На заседанието беше прието предложението за приемане на решение за препоръчителния размер от 12 500 лева вноска на държавата в бюджета на Асоциацията по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „ВиК“ ООД - Търговище за 2017 г.

Областният управител обясни, че с така взетото решение, вноските на общините - членове на Асоциацията, формиращи проектобюджета й за 2017 г., съобразно процентното съотношение на гласовете им в Общото събрание, придобиват следните стойности - за Община Търговище  - 15 567.86  лв., за община Омуртаг  вноската е в размер на 5 942.86 лв., за община Антоново – 1 703.57 лв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама