Влади Въргала и Елен Колева излизат на сцена в Попово

19:03, 24 ное 16 / Култура 25 491 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 30 ноември Шуменският театър гостува в Попово със спектакъла „Едно налице, две наопаки”. Постановката е със специалното участие на Владислав Карамфилов – Влади Въргала и Елен Колева. Режисьор е Михаил Петров.

Пиесата е дело на Нобеловия лауреат за литература – Дарио Фо. Нашият спектакъл е краен, артистичен, фантасмагоричен, доближаващ се до “комедия дел арте”, но с драматичен привкус. На финала, добрия, честния, романтичния герой, отново го прибират в лудницата. Кажеш ли истината, вече си готов за там. Системата те прибира “на топло”. – казва режисьорът Михаил Петров. Живеем в един объркан, деформиран свят – такъв е моделът на системата. И ако не можем да се преборим  с нея, поне нека се надсмеем. Смехът е един от малкото начини да оцелеем. – добавя той. На сцената това е разказано с чувство за хумор и ирония.

Спектакълът е изпълнен с абсурдни ситуации, безкрайни перипетии, невероятни обрати, парадоксални ходове, бляскави, атрактивни актьори, вдъхновяващи музика, песни и сценография, уникални костюми, красиви, очарователни актриси.

Представлението е от 18 часа в залата на читалището в Попово.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама