С огнено шоу грейва коледната елха в Търговище

18:08, 10 дек 16 25 482 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В понеделник тържествено ще запалят светлините на празничната елхата в центъра на Търговище. Събитието започва в 17 часа на площада , обявиха от пресцентъра на местната администрация. 

Празничната програма включва огнено шоу на Театър „Жар” – София, сцена на талантите, фойерверки и много изненади за малки и големи. Джудже, специален пратеник на Дядо Коледа, ще очаква децата на площад „Свобода”, за да събере посланията им до белобрадия старец. В своя работилничка в съседство, останалите джуджета, въоръжени с парти грим, ще им помогнат да се превърнат в любимите си герои. 

Снежната кралица, заобиколена от ангели на кокили, ще въвлекат участниците в празника в забавни игри. 

Сцената пред Община Търговище ще очаква всеки, който желае да представи стих или коледна песен и да получи награда за старанието си. Подготвени са игри с участието на публиката, комични скечове, викторина и коледни изненади за всеки участник. Всички присъстващи ще станат свидетели на атрактивно огнено шоу, под звуците на музика.

Всички присъстващи ще отброят заедно с кмета  д-р Дарин Димитров  секундите до запалването на светлините на градската елха и да си пожелаят весели и щастливи коледни празници. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама