Затвориха пътищата от Търговище към Попово и Разград

09:31, 11 яну 17 25 455 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Затворих пътя между Търговище и Попово в района между квартал Въбел и село Здравец. 

За пътуващите към Попово се предлага обходен маршрут през квартал Бряг до разклона за село Съединение и селата Бистра, Голамо Соколово и Дралфа, а в обратна посока може да се преминава през селата Дралфа, Голямо Соколово, Бистра и Давидово.

От сектор „Пътна полиция“ в Областната дирекция на МВР-Търговище информираха, че поради снегонавявания в района между селата Бистра и Давидово, пътят в този участък в момента е затворен за движение на всички видове моторни превозни средства. За пътуващите в направление Разград се предлага следния обходен маршрут през квартал Бряг – разклона за с. Съединение – с. Бистра. В посока Разрад-Търговище  моторните превозни средства пътуват, като към момента и в двете посоки могат да се движат само превозни средства с тегло до 10 тона, като тези с тегло над 3,5 тона задължително трябва да се движат с вериги.

Продължава да има забрана за движение всички видове превозни средства по третокласната пътна мрежа в област Търговище. По първокласния път София-Варна вече могат да се движат товарни автомобили с тегло над 12 тона, оборудвани с вериги.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама