Чистят се общинските пътища в Търговище

12:47, 11 яну 17 25 395 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Чистят се общинските пътища по всички направления в Търговище, информираха от пресцентъра на местната администрация. С ротор ще се отваря отново 9-километровата отсечка към Момино. Машините успяха да поддържат през нощта пътя към Миладиновци, който беше една от критичните точки на територията на общината. Очаква се по-късно днес да бъдат отворени всички четвъртокласни пътища и движението да бъде възстановено. Ще се доставят хляб и нужните продукти, заявени от кметовете по селата.

Няма блокирани автомобили с бедстващи хора на територията на общината.

Големи навявания отново затвориха републиканския път към Попово, преди село Здравец, където се работи. От полицията пуснаха алтернативни маршрути за движение към Попово и към Разград.

Не спира почистването и на градските улици. В следобедните часове ще започне извозване на снега. От вторник поетапно се извършва сметосъбиране и извозване на отпадъците. Процесът е по-бавен, заради насочените машини и служители на БКС към дейности по снегопочистване, които са приоритетни. Ниските температури затрудняват работата, тъй като отпадъците трябва да преминат и през сепариращите инсталации, преди да бъдат транспортирани към депото.   

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама