Общинската пътна мрежа в Търговище е проходима при тежки зимни условия

10:23, 13 яну 17 25 367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общинската пътна мрежа в Търговище вече е проходима, но при тежки зимни условия. Пътищата са почистени и се разширяват, информираха от пресцентъра на местната администрация.

Все още има проблеми в посока Давидово, където снощи бяха блокирани няколко автомобила. Пътуващите в тях са нощували в селото. В кметството във Вардун са били приютени други 7 човека, закъсали с колите си в тази посока.

От 6 часа тази сутрин кметът на общината д-р Дарин Димитров и секретарят Христалина Халачева правят проверки на състоянието на общинските пътища. Съветът остава да не се предприемат пътувания, ако не е наложително, тъй като движението става при тежки условия, а ситуацията е динамична. В момента е спряно движението към Давидово.



От Агенция Пътна инфраструктура съобщават, че движението по втори клас пътна мрежа в област Търговище е разрешено за моторни превозни средства до 12 т само с вериги. Пътят Търговище-Разград е затворен за всички МПС поради навявания, трасето Дралфа-Чудомир е отворено за МПС до 12 тона,участъкът Вардун-Долно Новково е затворен за движение, както и пътят между Буховци и Острец.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама