Задържаха мъж от Попово пребил до смърт приятел на майка си

11:47, 16 яну 17 25 349 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Задържаха 42 годишен мъж обвинен в убийство на приятел на майка си, станало в края на миналата седмица в Попово. След 72 часовото задържане, утре Окръжната прокуратура в Търговище ще внесе искане за постоянен арест.

Убийството е станало на 12 януари в дома на извършителя Никола в Попово, където той живеел заедно с майка си. Убитият А.А. на 69 години бил в приятелски отношения с нея и им гостувал. Компанията изпила значително количество алкохол, когато между Никола и жертвата започнал конфликт, прераснал във физическа разправа.

42-годишният мъж нанесъл побой над госта, който починал в дома им. Повикана била бърза помощ. Тъй като нямало видими следи от насилие по лицето наубития, медиците възприели обясненията на обвиняемия, че възрастният мъж е починал  от естествена смърт.

Близките на жертвата отишли да приберат тялото му от дома на Никола и майка му. При подготовката на погребението те установили, че по тялото на починалия има следи от насилие, усъмнили се и съобщили в полицията.

Извършената аутопсията показала, че жертвата е със счупена челюст и кръвонасядания по тялото вследствие на побой и Никола е уличен като автор на тежкото криминално престъпление. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама