Английски езиков център Step Up организира курс за подготовка за матурата по английски език

08:47, 22 яну 17 25 703 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 13.02.2017 г. Английски езиков център Step Up стартира курс за подготовка за матурата по английски език за дванадесетокласници. Курсът включва цялостна и задълбочена подготовка на учениците, което ще им помогне успешно да се представят на матурата по английски език. Курсът покрива цялото учебно съдържание през гимназиалния период на обучение до ниво Upper-Intermediate/Advanced  и цели да запознае учениците с избираемия ДЗИ. Курсът е изцяло съобразен с държавните образователни изисквания. 

По време на курса се работи върху четирите основни изпитни компонента:

- четене с разбиране - слушане с разбиране - тест за оценяване на езиковата компетентност по английски език – лексикална и граматична подготовка. - съставяне на писмен текст – съчинение/есе.

По време на курса учениците ще положат 5 пробни матури в изпитна обстановка с цел затвърждаване на знанията и уменията. Всяка писмена работа ще бъде оценена и ще бъде изготвена рецензия от преподавателя.

Курсът ще се води от филолог с богат опит в преподаването на английски език. Също  е и сертифициран преподавател от Университета Кеймбридж.

Курсът е с продължителност 70 учебни часа и ще завърши непосредствено преди матурите.

Учебните материали са включени в таксата на курса.

Работи се в малки групи максимум до 10 човека. Местата са ограничени.

За повече информация можете да се обадите на тел. 0886 929 296 или да дойдете на място на адрес: гр. Русе, бул. „Ген. Скобелев“ 46А.

Краен срок за записване – 10.02.2017 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама