Открива се базарът за мартеници в Търговище

07:51, 20 фев 17 25 700 Шрифт:
Автор:

От днес официално се открива базарът за мартеници в Търговище. Очаква се над 100 продавачи да подредят сергии на трите определени за това места - главната алея пред Драматичния театър, булевард „Сюрен” срещу болницата и на площад „Независимост”.

Традиционният базар ще продължи до 2 март. Работното време за продажба ще бъде от 8 до 19 часа. Час преди началото на работния ден и час след като приключи търговията местата трябва да се освободят. Товаро-разтоварителните дейности ще се извършват от паркингите на ул. „П. Р. Славейков” и ул. „Епископ Софроний”, без автомобилен достъп до пешеходните зони. На местата определени за първомартенски украшения не се допуска продажбата на други стоки, информираха от общинската администрация. От там предупредиха още, че ще санкционират продавачите, ако замърсяват местата наоколо.

За базар на мартеници ще бъдат предоставени още три терена, стопанисвани от „Общински пазари”  - пешеходната зона на Цветарска улица, пазарът срещу болницата и пазарът на ул. „Бенковска”. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама