Теменужка Петкова: Това, което ПП ГЕРБ обещава, реално може да се случи

10:45, 28 фев 17 / Политика 25 503 Шрифт:
Автор:

Това, което ПП ГЕРБ направи чрез своите министри и народни представители в последните години ни дава основание да имаме необходимото самочувствие. Последните два мандата бяха изключително успешни, защото България беше стабилизирана и пое правилната посока на развитие. Това каза пред членовете на ПП ГЕРБ от област Търговище водачът на листата с народни представители за 28 МИР Теменужка Петкова. Тя допълни, че министрите на ПП ГЕРБ са работили честно, почтено и са достигнали това, което може да се види от всички. „Няма по-подготвени кадри от тези, с които разполагаме ние. Имаме експертиза във всяка една област, имаме достойни хора, които със своите знания и умения да допринесат за просперитета на България”, каза Теменужка Петкова. Водачът на листата поясни, че за две години България се превърна в страната с най-висок икономически растеж. „Това не се постига лесно. Зад този ръст на икономиката стоят усилията на всички нас, защото няма правителство, което може да направи нещо, ако зад него не е народът”, подчерта Теменужка Петкова.

„ПП ГЕРБ постигна успех, който не може да се отрече. Премиерът Борисов и министрите са признати в цяла Европа. Това е премиерът, който е най-добре подготвен, който може да изведе България в правилната посока.Нашите политически опоненти го знаят, страхуват се от това и използват всякакви методи, за да ни дескредитират по някакъв начин”, заяви Теменужка Петкова. Тя допълни, че въпреки агресивната кампания на останалите политически партии, ПП ГЕРБ ще води позитивна предизборна кампания, близо до хората.

Пред членовете на ПП ГЕРБ, водачът на листата Теменужка Петкова представи основните приоритети в управленската програма на партията. „Нашата програма е реалистична и изпълнима. Ние сме хората, които познаваме в детайли параметрите на държавата, знаем какво може да си позволим, кое е важно за хората. Това, което ние обещаваме, реално може да се случи”, заяви Теменужка Петкова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама