Теменужка Петкова: Управленската програма на ПП ГЕРБ e реалната програма

10:53, 28 фев 17 / Политика 25 526 Шрифт:
Автор:

Управленската  програма на ПП ГЕРБ е реалната програма. Ние ясно сме посочили всички стъпки, които трябва да извървим и начина, по които ще се случат нещата. Това заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ в 28 МИР пред членовете на пенсионерски клубове в Търговище. На срещата с възрастните хора присъстваха и останалите кандидати за народни представители на ПП ГЕРБ-Търговище.

Снимка: ПП ГЕРБ

„Това, което сме заложили в нашата програма са реалистичните параметри на държавата. Предвидили сме увеличение на доходите съобразно икономическия ръст”, поясни водачът на листата. Теменужка Петкова обясни, че е нереалистично да се обещава безплатно здравеопазване и рязко увеличение на пенсиите. „Много е модерно сега да се обещават безплатни образование и здравеопазване, както и рязко увеличение на пенсиите. Който си мисли, че може всичко това да се случи, не познава параметрите на държавата. Няма как една държава да харчи повече, отколкото да произвежда.

В нашата програма сме предвидили плавно увеличаване на пенсиите, пропорционално на икономическия ръст. Но освен чрез пенсиите, ние мислим и за други социални политики, които да дадат възможност за достоен живот на възрастните хора”, каза Теменужка Петкова. Тя подчерта, че правителството на Бойко Борисов винаги е работило целенасочено за това, доходите на хората да бъдат достойни за труда, който полагат. „Ако се запази тази стабилност, която ние оставихме, до края на нашия мандат сме гарантирали двойно увеличение на учителските заплати. Предвидили сме и  увеличение на минималната и средната работна заплата.” каза още Теменужка Петкова.

Снимка: ПП ГЕРБ


„Всичко, което направихме през последния мандат е видимо. Нашите приоритети са ясни. Трябва да бъдем стабилна държава, да има достоен труд и достойно заплащане, за да може всеки един от нас да живее по начин, който е реципрочен на това, което предлага Европейския съюз”, допълни водачът на листата на ПП ГЕРБ Теменужка Петкова.

Снимка:ПП ГЕРБ

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама