Коалиция „Нова Република” се обяви за промяна на статуквото в Търговище и в страната

16:23, 05 мар 17 / Политика 25 518 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„За да постигнеш успех трябват хора, които са доказали, че са смели и могат да се сбият. Могат да паднат, да станат и могат да ядат шамарите на мафията в България. Огромна смелост се иска да поведеш листата на десницата в Търговище“. Това заяви в Търговище Радан Кънев при предизборна  среща на коалиция „Нова Република”. На нея присъстваха кандидат депутатите на коалицията в Търговище, а освен Кънев готи бяха Мартин Димитров и Трайчо Трайков.

 

„Bcичĸи ниe cмe мecтни xopa. Иcĸaмe дa пpoмeним cтaтyĸвoтo в нaшия гpaд, дa пpoмeним мoдeлa. A caмo „Hoвa Peпyблиĸa“ мoжe дa нaпpaви тoвa. Зaщoтo ĸoaлициятa ce бopи зa ycтoитe нa дeмo ĸpaциятa, ĸoитo бяxa пopyгaни пpeз пocлeднитe гoдини“, зaяви водача на листата д-р Христо Xpиcтoв.


„Вие много добре знаете какво означава 70 години да живеете в  червена крепост и какви са последиците за образованието, за здравето, за икономиката, за доходите и преди всичко, за обезлюдяването на региона. Един постоянен процес, който новите и нови комунистически управления затвърждават като една тежка, на моменти безперспективна, безнадеждна тенденция. Знаете и още нещо и то е, че година и половина след като ГЕРБ и ДПС спечелиха изборите, Търговище изобщо не престана да бъде комунистическа крепост. То се превърна в комунистическа крепост, вече управлявана от други клонове на комунистическата партия. Това е нагледният пример, че коалицията ГЕРБ, БСП и ДПС не носи нищо по-добро от миналогодишното управление само на БСП.“ категоричен беше Радан Кънев и благодари д-р Христо Христов за готовността му да поема отговорност и дори в най-трудните моменти за дясното, да влиза в битка  с ясно разбиране, че няма да е лесно и че шансовете на десницата за мандат от Търговище са много малки.

„Вярвам, че ще ни подкрепите, защото разбирате колко трудно се прави дясна политика в Търговище и да се излезе срещу тази власт, която никога не е напускала креслата си, да се заеме смелата позиция, позиция за радикална промяна.“ обяви Кънев и допълни  „Пътят по който сме тръгнали е дълъг. На 26 март нищо не започва и нищо не свършва. 26 март е просто едно стъпало, което трябва да изкачим, една крачка, която трябва да направим, един етап от дългата борба за нова българска реформа.“


 „За нас е важно хората да разберат, че има "Нова Република" и  че в нея са едни от най-ефективните парламентаристи в това Народно събрание - политици като Радан Кънев, Мартин Димитров, Петър Славов, Методий Андреев, Трайчо Трайков.“ подчерта Трайчо Трайков и беше категоричен „Стъпваме на тази основа и ще продължим заедно.”

 „Няма смисъл от обединено дясно, ако то работи за патерици като ГЕРБ. "Нова Република" е единствената демократична дясна алтернатива на тези избори. И не трябва да чакаме да дойде лошото.” - каза Мартин Димитров и прогнозира, че коалицията между БСП и ГЕРБ вече е договорена.

От "Нова Република" бяха категорични, че стоят зад общо европейските ценности и насочиха внимание към отделния човек, семейство, малкия бизнес, общината, общността. 

След водача на листата на коалиция „Нова Република” в Търговище д-р Христо Христов се нареждат Цвeтoмиp Πeтpoв, Xpиcтoмиp Xpиcтoв, Eлeнa Дaмянoвa, Kpacимиp Koлeв и Mинчo Mинчeв.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама