Цветан Цветанов в Омуртаг: ГЕРБ се противопоставя на популизма и омразата в смесените региони

15:28, 11 мар 17 / Политика 25 378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Знам, че е трудно в смесен регион като вашия да си от ГЕРБ – единствената алтернатива на ДПС. Ние не делим хората по пол, възраст или етническа принадлежност." Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на Омуртаг. 

Заедно с него бе водачът на листата на ГЕРБ в Търговище Теменужка Петкова. По думите му, опонентите на ГЕРБ възприемат политиката като способ за генериране на омраза и страх. „Ние искаме да създадем сигурност за хората и даваме реални решения на проблемите им. Правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов доказа, че работи в интерес на всички български граждани. На 26-ти март не трябва да се поддаваме на популизъм и страх, защото трябва да продължим по същия път на развитие“, обясни Цветанов. Той подчерта, че ГЕРБ ще продължи да работи за висок икономически растеж и повишаване на доходите на хората. „Ще продължим Националната програма за енергийна ефективност, която стига директно до всеки човек. Ще направим така, че да има модерно земеделие и инфраструктура във всяко населено място. Затова всички ние трябва да бъдем обединени и да изберем номер 11 в бюлетината“, призова присъстващите зам.-председателят на ГЕРБ.

Снимка: ГЕРБ-Търговище

Според Цветан Цветанов ГЕРБ е единствената партия, която застава пред хората не само по време на предизборна кампания. „Имаме необходимия капацитет и кадрови ресурс да продължим да работим за продължаване на стабилността, която постигнахме. Политическите ни опоненти не могат да бъдат алтернатива на доброто управление на ГЕРБ, защото след тях в държавата винаги настъпва катастрофа“, подчерта той.
 

„ГЕ

Снимка: ГЕРБ-Търговище

РБ направи това, което трябваше, за да стабилизира страната след управлението на БСП. В следващ управленски мандат ще надградим постигнатото. Ще работя със сърце и душа за това политиките на ГЕРБ да се превърнат в реалност и региона на Търговище да заеме мястото, което му се полага“, заяви Теменужка Петкова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама