Цветанов в Търговище: Управление на БСП и ДПС ще доведе до нова катастрофа за България

15:37, 11 мар 17 / Политика 25 376 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Не трябва да допускаме БСП и ДПС да се върнат на власт, защото това ще има катастрофален ефект върху развитието на България. ГЕРБ доказа, че може да ръководи страната. Ние предлагаме реални решения за развитието и стабилността на България."Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на Търговище. Заедно  с него бе и водачът на листата на ГЕРБ-Търговище Теменужка Петкова.

Цветанов заяви, че ГЕРБ се стреми да преодолее разделението, да има диалог и уважение, но опонентите на партията подхождат агресивно. “Политическите ни опоненти залагат на популизъм и внушения, за да омаловажат постигнатото от нас. Благодарение на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ имаме бюджетен излишък, икономически ръст, ниска безработица и драстично увеличаване на туристите в България.  Повишаването на доходите и пенсиите се постига на базата на развита икономика, каквато може да гарантира само ГЕРБ. Затова ни е нужна категорична победа на 26-ти март”, обясни председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Снимка: ГЕРБ-Търговище

Цветан Цветанов бе категоричен, че винаги, когато управлява, БСП оставя държавата задлъжняла. “За две години на власт с кабинета “Орешарски” имаха възможност да постигнат това, което обещават сега, но не го направиха. Единственото, което постигнаха, бе спирането на еврофондовете. ГЕРБ върна доверието на европейските ни партньори към България”, посочи той.

Цветанов подчерта, че Теменужка Петкова е страхотен професионалист с голямо сърце. “Сигурен съм, че жителите на Търговище ще се гордеят с министър в следващ управленски мандат на ГЕРБ, избран от техния регион”,  каза още зам.-председателят на ГЕРБ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама