Теменужка Петкова, водач на листата на ГЕРБ-Търговище: Изграждането на индустриална зона в Търговище е наш основен приоритет

20:34, 12 мар 17 / Политика 25 635 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Политическа партия ГЕРБ  е партията на народа. В нашите редици има хора от различни етноси и това ни отличава от всички останали партии." Това заяви в селата Кралево и Дългач водачът на листата на ГЕРБ за Търговище Теменужка Петкова. Заедно с останалите кандидати за народни предствители тя запозна жителите на населените места с основните приоритети от управленската програма на ГЕРБ.

Снимка: ГЕРБ Търговище

„Нашата програма е реалистична. Това, което обещават нашите опоненти – скоростно увеличение на пенсиите и заплатите, няма как да се случи, защото това ще струва над 2 млрд.лв. на държавата, а бюджета не разполага с такъв ресурс”, поясни Теменужка Петкова и подчета, че ГЕРБ предвижда пенсиите и доходите да бъдат увеличени плавно, на база икономически ръст. Водачът на листата сподели, че важен акцент от програмата е здравеопазването, като е предвидено да бъде въведена електронна здравна карта, в която ще се съдържа информация за здравния статус на гражданите и ще пресече възможностите за злоупотреба.

„При следващ управленски мандат ще се борим, на територията на област Търговище да бъде изградена индудстриална зона. Региона има предпоставки за това, защото има стратегическо географско разположение. Но, за да се случи това е нужно да работим и за добра инфраструктура. За това, важен приоритет е доизграждането на автомагистрала „Хемус”. Там където има инфраструктура, регионите процъфтяват”, каза Петкова. 

Снимка: ГЕРБ Търговище


Пред жителите на двете села, тя обясни, че при управлението на БСП сектор „Енергетика” е бил във финансов колапс. „ Когато поехме управлението, секторът беше тотално блокиран. С усилията на цялото правителство успяхме да го стабилизираме и от 247 млн. загуба излезе на 29 млн.лв. печалба”, заяви Теменужка Петкова.

„ Винаги сме работили за всички български граждани. Показахме, че сме най-голямата партия, с най-добрите експерти. Вярвам, че след 26 март ГЕРБ ще бъде първа политическа сила и България ще продължи по правилния път на развитие”, категорично заяви Теменужка Петкова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама