Професор Светла Бъчварова се срещна с избиратели в Антоново

19:16, 13 мар 17 / Политика 25 384 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ в област Търговище професор Светла Бъчварова се срещна с избиратели в Антоново. Тя бе придружена от останалите кандидати за народни представители от коалицията - Илия Илиев и Добрин Добрев.  Срещата се състоя в залата на общинския съвет в Антоново и на нея присъстваха жители от града и съседните села.

„Не съм от Търговище, но искам областта да има национално представителство“, увери професор Бъчварова. Тя припомни, че по време на шестгодишното управление на ГЕРБ реформите във всяка една сфера претърпяха пълен провал, „но днес ние предлагаме изпълнима програма“.

 

По време на разговорът с хората от антоновско в акцент се превърна темата за земеделието. Професор Бъчварова, която е експерт  в тази сфера поясни, че в програмата на БСП са предвидени мерки за подобряване на управлението и стопанисването на земята.

„Ще бъдат направени и крачки в посока на комасация, което е една от възможните механизми на държавата да уедри разпокъсаните земи на собствениците“, допълни Бъчварова.

„Предвиден е пакет от мерки, които включват защита на собствеността и ефективно стопанисване на земята, формиране на ефективни производствени структури и подпомагане на кооперирането на малките и средните земеделски стопани-производители и преработватели“, каза още тя.

„В сферата на земеделието аз и моите колеги знаем какво трябва да се направи“, категорична бе кандидатът за народен представител.

От своя страна жителите на Антоново й пожелаха успех на изборите на 26 март и изразиха увереност, че следващия път професор Бъчварова ще им гостува като депутат, съпричастен с проблемите на региона.

снимки Коалиция „БСП за България“ Търговище

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама