Коалиция „АБВ-Движение 21” : Ние сме диалогични, трябва всички и заедно да работим за държавата си

23:02, 16 мар 17 / Политика 25 515 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кандидатите за народни представители от коалиция „АБВ - Движение 21” Йорданка Георгиева, Венцислав Илиев и Светослав Иванов срещнаха одобрението на възрастните хора в пенсионерски клуб „Дръзновение” в Търговище.

„Ето такива кандидати искаме да виждаме – млади, енергични, единни  и различни от всички останали, които ни мамеха толкова много години” – сподели госпожа от клуба.

„Ние, в АБВ, първи дадохме пример, че е време за ново поколение политици. Президентът Георги Първанов дори не е кандидат за народен представител. Това е още един факт, който казва, че ние знаем какво е необходимо и как да го постигнем”  заяви водачът  на листата Йорданка Георгиева. Венцислав Илиев добави, че първата стъпка е изборът на  компетентни и доказани професионалисти, които биха могли да прокарат необходимите законодателни инициативи в парламента. 

Снимка: Коалиция "Снимка: Коалиция "АБВ-Движение 21"-Търговище

„В АБВ и Движение 21 имаме достатъчно такива подготвени хора,  които могат да го направят.”, каза той и добави: „Ние сме  диалогични. В листите на нашите опоненти, тук в Търговище, има много наши приятели – все качествени и подготвени  млади хора. Призоваваме ги да отстояват позиции пред партийните си централи,  да си подадем ръце и да спрем с противопоставянето. От това се облагодетелстват други хора, които не са от тук. Трябва всички да работим за региона и България. Гражданите трябва да са убедени, че държавата стои зад всеки,  и че всеки  стои зад държавата. А не отделни политически партии. Силната държава означава и социална сигурност. Вие ни познавате и знаете, че можем да го постигнем”.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама