Професор Светла Бъчварова: Ключовата дума в нашата програма е "промяна“

20:52, 22 мар 17 / Политика 25 517 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Има начин промените да станат бързо и всеки да ги почувства. Днес изборът е между отговорността и популизма“, каза пред събралото се множество търговищенци тази вечер водачът на листата за народни представители на коалиция „БСП за България“ професор Светла Бъчварова. Тя бе представен като аграр-икономист, който е натрупал достатъчно опит в сферата си и в политиката, и е добре познат на хората.

Снимка: „БСП за България“ Търговище


На общоградската среща в концертната зала на Младежки дом бяха представени и включените в листата кандидати за депутати на БСП в 44-то Народно събрание от област Търговище.

 Професор Бъчварова подчерта, че има разлика между лява и дясна политика и тя е в това, че лявата е социалната политика.

Снимка: „БСП за България“ Търговище


„До сега не стана дума за т.н. регионална политика. Тази която дава възможност на всеки град да стане подреден и да има работа и бъдеще за жителите му, а ние точно това искаме за Търговище“, каза пред препълнената зала кандидатът на левицата. „Ключовата дума в нашата програма е „промяна“ . Промяна в икономиката, в социалната сфера, в земеделието и във всяка друга сфера“, подчерта Бъчварова.

 


Тя допълни, че БСП знае как да стане това, но не със заеми, подобно на ГЕРБ, „защото със заеми всеки може“.

Вторият в кандидат-депутатската листа, д-р Светослав Стефанов подчерта, че има  само едно благо и то е здравето. „Ще работя така, че утре да имам ясно лице, когато застане пред хората“, обеща кандидатът.

Държавата да защитава бизнеса и да се погрижи за малкия и среден бизнес, за това се обяви поставеният под номер три инж. Николай Черкезов от Попово.

„Мечтая за постигането на социална държава, която да предостави достоен живот на целия български народ“, каза пред хората в залата на Младежки дом Илия Илиев - четвърти в листата.

Бяха представени и останалите четирима кандидати - Дарина Георгиева, Бахни Бахнев, Денница Тошева и Добрин Добрев.

Програмата продължи с изпълнения на талантите на Младежкия дом - Балетна формация „Търговище“, Балет „Вега“, Школа за естрадно пеене и Фолклорна група „Шарено герданче“.

А накрая гостите и кандидатите за народни представители  си пожелаха „да променим бъдещето на Бълария в неделя с бюлетина номер десет!“

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама