Теменужка Петкова: ГЕРБ предлага реалните решения за България

14:18, 23 мар 17 / Политика 25 770 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Политическа партия ГЕРБ-Търговище закри предизборната си кампания с концерт в Дом на културата – град Попово. Сред присъстващите бяха водачът на листата Теменужка Петкова, кандидатите за народни представители, членове и симпатизанти на партията.

 


„По време на кампанията проведохме много срещи, разяснихме програмата ни за управление, в което никой не се съмнява, че ще стане факт“, каза водачът на листата Теменужка Петкова. „Няма друга политическа партия, която да разполага с добри експерти и народни представители. Имаме експертиза във всяка една област, имаме достойни хора, които със своите знания и умения да допринесат за просперитета на България“, посочи водачът на листата.

 


„Това, което ще правим оттук нататък е да надграждаме постигнатото. В програмата, която сме разработили, много ясно са разписани всички ангажименти, които поемаме във всяка една структурна политика. Няма ангажимент, който да поемаме и да не можем да изпълним“, обясни Теменужка Петкова. Тя сподели, че правителството на Бойко Борисов е работило винаги в интерес на България. „ При управлението на ГЕРБ приходите в бюджета се увеличиха и успяхме да стабилизираме държавата. България се превърна в страната с най-висок икономически растеж в ЕС“, поясни Теменужка Петкова.  Тя заяви, че основните акценти в управленската програма на партията са образование, сигурност, земеделие, увеличение на доходите в съответствие с икономическия ръст, социални мерки за подобряване условията на живот.

 

„Предстои ни важен избор в неделя, от който зависи посоката, която ще поемем.  От едната страна стоят популистките обещания на нашите опоненти, а другият път е свързан с реалните решения и реалните политики , които дава ГЕРБ с бюлетина номер 11. Сигурна съм, че с вашата подкрепа ГЕРБ ще постигне своята заслужена победа“, подчерта Теменужка Петкова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама