Георги Ковачев: Само Реформаторският блок твърдо декларира, че няма да участва в управление на БСП и ДПС

09:33, 24 мар 17 / Политика 25 429 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Уважаеми сънародници, свободни българи от област Търговище,

На 26 март предстоят предсрочни парламентарни избори. Решението за тяхното насрочване бе изключително неясно, неаргументирано и тласна държавата в спиралата на несигурността и безвремието.

Чрез вашия разумен и отговорен избор Вие ще определите бъдещия състав на българското Народно събрание. Народните представители трябва да одобрят правителство, което да осигури спокойствие, сигурност и добро бъдеще за България. Горчивият опит от близкото минало, който не сме забравили, показа, че министерски съвет тип  Виденов, Станишев и Орешарски, са вредни за България. Те, със своето безпардонно управление, доведоха държавата до разруха, увеличаване на корупцията, затъване в дългове и безпрецедентна международна изолация. 
Искаме ли отново да се случи това?

Не, категорично не! 

Затова ние кандидатите на Реформаторски блок , искаме коректно да Ви информираме за опасностите, които предстоят след тези избори.

Желаем ли отново властта да попадне в ръцете на БСП и ДПС? Желаем ли България да бъде отново на последно място в обединена Европа? Желаем ли държавата ни отново да бъде ограбвана от арогантни управленци?

Не, не и пак не !

Манипулативни социолози вече подготвят общественото мнение и за бъдещото „правителство на националната отговорност“, съставено от БСП и ГЕРБ. Възможно ли е това? 

Много показателен пример в тази посока е управлението на община Търговище – кмет от ГЕРБ, председател на Общински съвет от ДПС, заместник – кметове от БСП и ДПС. Желаете ли това?

Ние сме сигурни, че отговорът е твърдо Не!

Какво е решението?

Само присъствието на Реформаторския блок в бъдещият парламент може да бъде гарант тези опасности да не се случат! Само Реформаторският блок твърдо декларира, че няма да участва в управление на БСП и ДПС!

Уважаеми приятели, добрата перспектива за Вас и вашите семейства и България е във вашите ръце!

Подкрепете с Вашия глас Реформаторския блок с № 21 от бюлетината!

Бъдете здрави!  

С уважение!

Георги Ковачев - Водач на листата на „Реформаторски блок – Глас народен“ в област Търговище

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама