Ловят пияни и неправоспособни шофьори в Търговище

13:34, 14 апр 17 25 401 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Специализирана полицейска операция по безопасност на движението „Алкохол и неправоспособност“ ще се проведе тази нощ на територията на община Търговище, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Акцията започва в 22 часа и ще продължи до 1 часа след полунощ. 

Проверките ще са в селата Черковна, Копрец, Драгановец и Вардун. По метода „широкообхватен контрол“ ще се следи за управление на моторни превозни средства след употреба на алкохол и упойващи вещества,  правоспособност на водачите, наличие на задължителна застраховка „Гражданска отговорност“, управление на нерегистрирани и технически неизправни превозни средства, както и използване на обезопасителни колани от водачите и пътниците в автомобилите.Акцията ще бъде повторена и в неделя срещу понеделник, като тогава ще е на територията на град Търговище.

В последния от почивните дни служители на сектор “Пътна полиция” ще следя и за спазване на ограниченията на скоростта. От 8.30 до 11 часа ще са на главния път София-Варна в района на село Пробуда, а от 19 до 20 часа н булевард "Александър Стамболийски" в града. И на двете места има ограничение от 50 км/ч.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама