Изпратиха абитуриентите от гимназията по транспорт в Омуртаг

13:35, 12 май 17 25 595 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Областният управител на Търговище Митко Стайков беше официален гост на празника в Професионалната гимназия по транспорт и лека промишленост в град Омуртаг. Той поздрави педагозите и учениците, като специално се обърна към абитуриентите от випуск 2017, които изпратиха днес. 

„Денят е празничен за Вас, убеден съм, че получените знания ще Ви позволят да сбъднете мечтите си и да се реализирате в професията, която най-много обичате.“, каза Стайков и пожела на абитуриентите на добър час.

Снимка: Областна управа-Търговище

От своя страна педагогическият колектив благодари на областния управител за оказаното съдействие гимназията да получи нов автобус от Министерство на образованието и науката.

Снимка: Областна управа-Търговище

Поздрав към абитуриентите отправи групата за народни танци към Народно читалище „Отец Паисий“. В празничната програма бе включено и модно ревю с облекла, изработени от ученици в гимназията.

Снимка: Областна управа-Търговище

Професионална гимназия по транспорт и лека промишленост град Омуртаг е открита през 1964 г. и носи това име от 2000 година, когато сливат две училища – СПТУ по текстил и лека промишленост и СПТУ по транспорт. 

Абитуриентите от тазгодишния випуск на училището са 36.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама