Министърът на енергетиката посети Търговище

06:25, 14 май 17 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Министърът на енергетиката Теменужка Петкова, която беше водач на листата с народни представители на ГЕРБ в Търговище, посети града в навечерието на официалния му празник. Тя се срещна с народния представител д-р Венка Стоянова, кмета на общината д-р Дарин Димитров и областния управител Митко Стайков. 

 

Теменужка Петкова поздрави д-р Димитров  по случай празника на Търговище и увери, че всички поети ангажименти ще бъдат изпълнени. Енергийният министър получи от народния представител д-р Венка Стоянова подарък – картина на църквата „Успение Богородично” с пожелание за здраве и успехи.

 

По време на гостуването си в града, министър Петкова откри състезанието по ръкопашен бой, което е етап от Държавното първенство на Българска Бодигард Федерация.


В края на визитата си, Теменужка Петкова посети традиционния пролетен панаир. Тя разгледа с интерес „Алеята на занаятите”, където своите произведения показват представители на Регионални занаятчийски камари от страната. Енергийният министър посети и търговското изложение в Художествената галерия „Никола Маринов”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама