Продължават срещите на кандидата за кмет на Антоново с жителите на села от общината

09:52, 19 юни 17 / Политика 25 681 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кандидатът за кмет на община Антоново от Политическа партия ГЕРБ Али Алиев, кметът на община Търговище д-р Дарин Димитров и общинските ръководители наГЕРБ- Омуртаг и Антоново Митко Стайков и Елка Станчева посетиха селата Китино и Коноп.

Пред жителите на двете села Елка Станчева представи кандидата за кмет Али Алиев, като подчерта неговите качества на млад и амбициозен човек. „Убедена съм, че Али ще работи в интерес на жителите на община Антоново и ще помага на всеки един от вас”, допълни Елка Станчева.

 


Али Алиев заяви, че познава проблемите на Антоново и ще допринесе за тяхното разрешаване. „С подкрепата на правителството на ГЕРБ ще реализираме много проекти, които ще превърнат Антоново в по-добро място за живеене”, категоричен бе кандидатът за кмет.

Своята подкрепа за Али Алиев изрази и кметът на община Търговище д-р Дарин Димитров. Той заяви, че предстоящите избори са от изключителна важност за просперитета на община Антоново.

 


Общинският ръководител на ГЕРБ-Омуртаг Митко Стайков поясни, че Али Алиев е борбен човек, който ще работи активно за развитието на Антоново. Той призова хората да гласуват за по-доброто бъдеще на своите деца с номер 3 в бюлетината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама