Шестима пострадаха при катастрофи в Търговищко през почините дни

12:31, 19 юни 17 25 411 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поредица от тежки катастрофи с пострадали хора станах през почивните дни на територията на област Търговище. Освен за инцидента с пострадали жена и две деца в прохода Боаза, за който ви информирахме по-рано, има още две произшествия на главния път София-Варна.  

В петък по обед 26 годишна жена зад волана на Фолксваген е загубила контрол върху управлявания от нея автомобил след десен завой и колата е блъснал в задната част фирмен автомобил. В резултат на пътния инцидент са настъпили значителни имуществени щети по двете возила, но няма пострадали хора. 

Вчера в късния следобед е станала още една катастрофа. Инцидентът се е случил в близост до Националния детски комплекс в село Ястребино. 34 годишен водач в зоната на десен завой при мокра пътна настилка е изгубил контрол над управлението на автомобила. Колата е навлязла в лентата за насрещно движение  и се е блъснала челно в друг лек автомобил.

След катастрофата в МБАЛ-Търговище са настанени за лечение и наблюдение трима души. Водачът, предизвикал произшествието, е с фрактура на 3 ребра, возещ се до него 31-годишен мъж от София – с травма на главата и водачът на другия лек автомобил – с луксация на лява лакътна става и множество фрактури на дясно бедро. Всички пострадали са без опасност за живота им.

И по двата случая са образувани досъдебни производства, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.
 
   

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама