С турнири и демонстрации полицаите от Търговище отбелязват професионалния си празник

15:31, 28 юни 17 25 699 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

По повод професионалния празник на полицията – 5 юли, Областната дирекция на МВР – Търговище организира редица инициативи, съобщават от пресцентъра й.

Празничните прояви ще започнат с издигане на знамената на Република България и на Европейския съюз на 4 юли 2017 г. в 9:30 ч. пред централния вход на сградата на ОД МВР-Търговище.

Служителите на дирекцията и гостите на празненството ще имат възможност да наблюдават демонстрация на уменията на полицейското следово куче по задържане на извършител на престъпление.

В същото време на закритото стрелбище в сградата на ОДМВР – Търговище ще започне турнир по стрелба с боен пистолет за представителите на местното самоуправление, съдебната система и медиите.

10:30 е началният час на спартакиадата на служителите на ОД МВР-Търговище и РД „ПБЗН“-Търговище. На стадион „Димитър Бурков“ в Търговище ще мерят сили отборите по футбол на малки вратички на отделните структурни звена. На площадката пред стадиона ще се проведена надпреварата между служители  по майсторско управление на автомобил.

Снимка: Архив на ОДМВР Търговище

В същия час в залата по тенис на маса на Колодрума ще започне състезанието по тенис на маса, в което ще има индивидуално и отборно класиране.

В 10:30 на закритото стрелбище в сградата на дирекцията ще бъде даден старт на състезанието по стрелба с голямокалибрен пистолет за служители на двете дирекции. 

Снимка: Архив на ОДМВР Търговище

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама