Цветанов уважи празника на Търговище

22:43, 14 май 18 / Политика 25 675 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов присъства на празника на Търговище и на 241-ия традиционен пролетен панаир в града, съобщиха от централата на партията.

В присъствието на кмета на Търговище Дарин Димитров Цветанов лично честити празника на жителите на града. Той изгледа вечерния концерт, в който участваха на Валя Балканска, Петър Янев, гайдарска група "Орфикус" и дует "Ритон". Тази година панаирътсе провежда от 14 до 20 май.

„Поздравявам ви, че вече толкова години пазите традициите. Да съм тук с вас на Деня на Търговище ме зареди с изключително позитивна енергия. Пожелавам ви много усмивки и приятни емоции по време на празника“, каза Цветанов. 

Политикът сподели, че развитието на Търговище по време на управлението на Дарин Димитров е видно. „Добрата му работа се усеща от всички граждани. Спечелването на изборите в Търговище бе голям успех за нас и една година преди края на мандата си, може да се каже, че кметът Димитров напълно оправда гласуваното му доверие от хората“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама