Почистват пътища в oбласт Търговищe

17:15, 02 авг 18 25 663 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Започна подрязване на храсти, трева, дървета и клони от общинския път между селата Стража и Черковна. Това съобщиха от Община Търговище.

Дейностите се извършват от екипи на Общинското предприятие БКС, които почистват седем-километровата отсечка с моторни храсторези и триони. Подрязването се извършва, тъй като на места дърветата и храстите са навлезли в платното и ограничават видимостта. Премахването на растителността ще улесни и снегопочистването през зимния сезон.

Почистването на общинските пътища от растителност се извършва всяка година по утвърден график. В края на юли е почистен пътят по направленията Руец - Овчарово и Васил Левски - Ловец - Надарево. След приключване на дейностите на пътя Стража - Черковна, е предвидена и повторната обработка на общинските пътища, като тя ще започне по направленията Разбойна - Стража - Копрец - Търновца и Дралфа - Маково - Миладиновци. След това ще се почиства пътят по направленията Бряг - Съединение - Голямо Соколово, Росина - Кошничари, както и в района на селата Лиляк, Пресиян, Цветница, Братово и Пайдушко.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама