Бойка Велкова гостува в Разград с "Пътят към Афродита"

07:00, 08 мар 17 / Култура 25 533 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

По случай Международния ден на жената – 8 март, община Разград ще подари на всички дами спектакъла „Пътят към Афродита”.

Моноспектакълът на актрисата Бойка Велкова ще бъде представен тази вечер от 18 часа на сцената на Общинския културен център. Спектакълът ще е със специалното участие на Теодосий Спасов, Татяна Лолова, Владимир Карамазов и Ути Бъчваров. Входът е свободен.

 „Пътят към Афродита” е спектакъл за връзката между прегрешенията и духовното израстване, за съвместното съществуване на Небесната и Телесната Афродита. Има подправки, без които животът ни би бил напълно безвкусен, точно тях и някои други афродизиаци описва този красив сценичен разказ. Исабел Алиенде посвещава тези еротични фантазии на веселите, влюбените и – защо не? – на уплашените господа и унилите дами.

Една жена и една актриса се срещат на сцената, за да си подадат ръка, за да си признаят няколко тайни, за да си споделят забавни истории и да заявят своя вкус към изкуството, храната и силата на прошепнатите слова. Дали ще успеят да си простят една на друга?

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама