Център за доболнична помощ искат да стане АГ- комплексът в Стара Загора

15:45, 10 мар 17 25 276 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Получихме официално писмо от Българския лекарски съюз, с което получаваме подкрепа за тази инициатива, защото е в интерес на всички жители в региона. Тази сграда винаги се е свързвала със здравеопазване и ще бъде недопустимо да се случи друго с нея. Най-нормалното и рационалното е тя да се преобрази в модерен център за доболнична помощ. Локацията е комуникативна, а на мястото на ДКЦ I има възможност да се изгради и паркинг, който да обслужва  нуждаещите се от лечение. Това каза Емил Христов, водач на листата на ГЕРБ за предстоящите парламентарни избори на среща с представители на КТ „Подкрепа”. Най-напред обаче трябва да се прехвърли собственост на АГ комплекса от държавата на общината.

Не се срещаме за първи път, няма да е и за последен, защото гласът на работещите в региона ни трябва да се чува от управляващите. Това ще продължи да е така и на местно, и на държавно ниво. Длъжни сме да защитаваме интересите на хората, допълни Христов. „Заедно с вас, представителите на работещите хора, имаме мисия – да реализираме по най-добрия начин програмата за управление така, че да е в полза на хората, защото празните обещания не изплащат заплати, не изплащат и пенсии, не гарантират сигурност и бъдеще“, обяви водачът на листата на ГЕРБ за Старозагорско.

“Нашият синдикат е създаден, за да помага на хората, които работят, но в основата му стоят демократичните ценности. Затова при нас не идват тези, които са вляво на партийната карта“, припомни Михаил Михайлов, регионален лидер на КТ "Подкрепа“.

На срещата присъстваха и кандидатите на партията за народни представители Радостин Танев и Катерина Иванова, които се включиха активно в обсъжданите предложения и препоръки за подобряване на комуникацията между държава, бизнес и граждани.

Текст на снимка: На срещата бяха обсъдени и предложения за подобряване на комуникацията с гражданите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама