Общинският съвет в Плевен заседава по 25 точки идната седмица

08:30, 21 апр 17 25 291 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Годишните отчети и баланси за 2016 г. на търговските дружества с общинско участие, ще бъде сред темите  на предстоящата сесия на общинския съвет в Плевен на 27 април. В предварителния дневен ред на заседанието са включени общо 25 точки. Съветниците ще трабва да определят и размера на дивидента, дължим на община Плевен от търговските дружества за миналата година и да изберат експерт-счетоводители за заверка на годишния финансов отчет на дружествата за 2017 . Кметът Георг Спартански внася и предложение за вътрешни промени между обектите от поименния списък за капиталови разходи на община Плевен за 2017 година.

На заседанието ще бъдат обсъдени и  предложените от от кмета общинска стратегия и годишен план за подкрепа на личностното развитие на децата и учениците в общината за 2017-2018, както и план за развитие на социалните услуги в община Плевен през 2018 година.

Съветниците трябва да разгледат и схема за разполагане на скулптурите от Международния симпозиум по скулптура „Плевен 2017”, организиран от общината. Според регламента, изработените по време на симпозиума творби, ще останат собственост на общината и ще бъдат използвани за украса на града. Творците ще запазят пълни авторски права върху произведенията си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама