Деца пяха и танцуваха в благотворителен спектакъл в Разград

09:34, 21 апр 17 25 459 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Малки и големи певци и танцьори участваха в пролетния благотворителен спектакъл, който се състоя снощи в Общинския културен център в Разград. Проявата бе организирана от Сдружение „Бъдеще за Европа” и Общинският културен център.

 На сцената се изявиха млади таланти от детски градини „Зорница”, „Приказка” и „Славейче”, танцовите формации „Сладури”, „Еми денс”, „Арабея” и „Хроники”. Индивидуални изпълнениая пред публиката представиха младите певци Павел Матеев, Васил Петров, Пламена Валериева, Алейна Кенанова и Камелия Николова.

 Средствата, набрани от билети, ще бъдат използвани за наградния фонд на Десетото издание на Националния детски фестивал „Звезден път”. Музикалната надпревара ще се проведе на 23 и 24 юни в Разград. Председателят на Сдружение „Бъдеще за Европа” Златка Пенчева съобщи, че са събрани 768 лева, но по-важното е, че толкова много деца имаха възможност за изява. Общият награден фонд за фестивала е 10 000 лева, които ще бъдат осигурени и с помощта на спонсори.

 

Във фоайето на Общинския културен център преди спектакъла ученици от клубовете „Репортери” и „Слово” към Центъра за ученическо, техническо и научно творчество продаваха благотворително свои изделия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама