Обраха гараж в Русе

10:53, 21 апр 17 25 505 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Поредна кражба от гараж е извършена в Русе. Сред откраднатите вещи е машинка за рязане на дърва. От автомата са откраднати около 80 лева. Във Второ РУ е започнато разследване по сигнал за взломна кражба от гараж, съобщават от Областната дирекция на МВР. 

Вчера по обед, чрез тел. 112, е получен сигнал за кражба от гараж на ул. Димчо Дебелянов в Русе, намиращ се в подблоково пространство. Проникнато било след разбиване на заключващото устройство на желязна врата. 

Заявени са липсите на бензинова машинка за рязане на дърва, хилти, инструменти и други вещи. Сигналът е документиран от дежурна група на полицията, която е изършила оглед на място. По случая е започнато разследване от служители на Второ РУ, като е образувано дознание.

В Първо РУ е започнато разследване по сигнал за кражба от автомат за напитки. На 20 април, малко след 9:00 часа в Първо районно управление е постъпил сигнал от управител на фирма, че е установена кражба от техен автомат за топли напитки. 

Според заявеното, посегателството над машината, разположена на площад «Възрожденски» в Русе, е било извършено за времето от 14:30 часа на 19-ти април до 08:30 часа на следващия ден. С неустановено техническо средство е взломен катинар, поставен на вратата на автомата и е извършена кражба на монетите от касата. 

Посочената липсваща сума е за около 80 лв. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на Първо РУ и е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама