Белчев иска по-добри игри от тима на ЦСКА-София

10:52, 19 юни 17 / Спорт 25 408 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев изрази мнението си за първите две контроли, които тимът спечели в Австрия. Той е доволен от старанието, което са показали футболистите в блиц турнира, но заяви, че желае тимът да показва по-добра игра в предстоящите срещи, предаде БГНЕС.

Белчев сподели впечатленията си от новото попълнение Енрике, който беше титуляр срещу Вакер и влезе като резерва в срещата с Гибала. Треньорът разкри, че утре към отбора ще се присъединят Станислав Манолев и Густаво Кулма, а във вторник в Австрия се очакват Рубен Пинто и Арсенио Нунеш. Белчев изрази очакванията си за предстоящата контрола с руския Зенит, която ще се играе на 21 юни (сряда) от 19:00 часа българско време.

През уикенда ЦСКА спечели блиц турнира за купата "Щубай" ден преди жребия за първия квалификационен кръг за Лига Европа. Възпитаниците на Стамен Белчев спечелиха и двете си срещи от турнира, като надделяха безапелационно над австрийския Вакер (Инсбрук) и азербайджанския вицешампион Габала.

В първия мач ЦСКА поведе след попадение на Кевин Кубемба и бе по-активният отбор на терена. Домакините на турнира обаче успяха да изравнят при едно от редките си слизания към вратата на Китанов. По-активната игра на червените доведе до две нови попадения. Първо Каранга се възползва от неразбирателство в защитата на Вакер и възстанови преднината на армейците. В последната минута Малинов вкара трети гол с топовен шут, който не остави никакви шансове на вратаря.

Във втория мач ЦСКА категорично надигра азербайджанския Габала, който е редовен участник в груповата фаза на Лига Европа през последните години. Победата дойде след попадения на Антон Недялков в началото на срещата и на Кевин Кубемба в самия край на мача. Армейците изпуснаха и още поне половин дузина чисти положения и имаха възможност при по-прецизен мерник да постигнат още по-убедителен успех.

Първи минути с червения екип записа новото попълнение Енрике, който успя да загатне за своите качества. В срещата с Габала на терена се появи и 16-годишният централен защитник Валентин Антов.

ЦСКА - Вакер 3:1 (Кубемба, Каранга, Малинов)

ЦСКА - Габала 2:0 (Недялков, Кубемба). 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама