Молят депутат за храм в санданско село

17:14, 19 юни 17 25 699 Шрифт:
Автор:

Народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията Даниела Савеклиева проведе приемен ден с жители от Благоевградска област. 

Възрастни хора от общините Благоевград, Гоце Делчев, Кресна и Сандански потърсиха съдействие за разрешаване на проблеми, свързани с административни казуси, от социален и обществен характер.

Представители на Съюза на хората с уврежданията коментираха с Даниела Савеклиева законодателните промени, касаещи т.нар. инвалидни пенсии и мерките, които се предвиждат срещу нарушителите в системата. От Съюза запознаха народния представител с тяхно становище по проблема, което настояват да се разгледа в парламента. 

„В предизборната си кампания ГЕРБ пое сериозен ангажимент да се спре неправомерното разходване на средства заради нарушения. Ще запозная колегите си с всички ваши предложения, защото в процеса на реформиране на тази система представителите на организациите на хората с увреждания са наши партньори”, коментира народният представител и областен координатор на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева. 

Представители на Инициативния комитет за строителство на православен храм „Св.Св.Апостоли Петър и Павел” в село Джигурово, община Сандански поискаха съдействие за довършване на строителните дейности на храма. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама