Театър „Българска армия“ ще разсмива цяло лято страната

20:12, 19 юни 17 / Култура 25 419 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Театралният сезон е към своя край, но това не бива да Ви тревожи. Един от най-добрите столични театри избира, вместо да си почива през лятото, да Ви разсмива. Култовите представления „Да разлаем кучетата“, „Много шум за нищо“ и „Ножица трепач“ ще обиколят голяма част от сцените в страната.

Да разлаем кучетата“ ще гостува в Пловдив на 26 юни и в Смолян на 27-ми.

В постановката, сценарист, режисьор и актьори търсят отговора на въпроса за световната глобализация и националната идентичност. За да отрази бунта на местното население веднага е пристигнала журналистка от София, а гласът на Юксел Кадриев внася автентичност на случката, която се превръща в ужасно смешна история.

Летните усмивки продължават с комедията 
Много шум за нищо“, която вече 20 години се радва на огромен зрителски интерес на сцената на Театър „Българска армияЛятото ще започне със смях и настроение не само в София. Очаквайте трупата на театъра в Петрич на 4 юлив Благоевград – 5 юлив Дупница – 6 юли и вСвоге – 7 юли.
Актьорите ще ви потопят в романтичната комедия на Уилям Шекспир, изпълнена с недоразуменията на Купидон и много, ама много смях. Любовните трепети между героите разкриват неочаквани ситуации, които няма да Ви оставят безразлични.

 

Ножица-трепач“ е хитовата комедия, която освен зрители ви прави и участници. 
Тя ще посети Банско на 1 юли, Габрово на 10 юлиЛовеч – 11 юлиВарна – 12 юлиДобрич – 13 юли и ще акостира на бургаския бряг на 14 юли.

Не пропускайте да се забавлявате и буквално да станете част от тази хитова комедия . Тя Ви очаква с нови предизвикателства в криминалния си сюжет. В полицейското разследване ще се разпитват шестима заподозрени. Публиката активно участва в него, отговаря и прави коментари. Постепенно пиесата се превръща от криминален трилър в интерактивна, изпълнена със смях и искрено забавление комедия, казват още от пресцентъра на театъра и допълват, че ще закрият сезона сОтело“ на фестивала „Охридско лято“ на 26 юли.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама