Шест напитки, които ще ви помогнат да отслабнете

06:30, 13 юни 18 / Любопитно 25 671 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Според диетолозите, дори ако не следвате строг план за диета, избора на правилната напитка ще ви помогне да отслабнете. Ето някои здравословни опции.


1.    Вода
Пиенето на повече вода ще ви помогне да загубите повече тегло, отколкото всъщност губите. Можете да добавите лимон, за да го направите по-здравословно. Уверете се, че пиете лимонена вода преди тренировката. Това ще помогне за изгарянето на повече мазнини.

 

2.    Зеленчукова супа
Пълна с хранителни вещества, тя повишава метаболизма ви. Пиенето на зеленчукова супа преди вечеря ще помогне да се консумират по-малко калории.

 

3.    Зеленчуков сок
Той има същите предимства като зеленчуковата супа. Можете да пиете сок през летния сезон и супа през зимния сезон. Просто се уверете, че няма натрий.

 

4.    Черно кафе
Черното кафе също така повишава метаболизма ви. То помага за намаляване на мазнините с по-бързо темпо и увеличава енергийните нива. Черното кафе съдържа кофеин, който помага при изгарянето на повече калории, дори когато почивате. Но като го имате на празен стомах и повече от два пъти на ден може действително да повлияе на вашия метаболизъм негативно.

 

5.    Обезмаслено мляко
Обезмасленото мляко е богато на чист протеин, витамин D и калций, които поддържат костите ви по-силни. Получавате витамини, без да трупате калории.

 

6.    Зелен чай
Екстракти от зелен чай са полезни за контрол на теглото и помагат да се регулира глюкозата в организма. чай предпазва тялото от различни заболявания и по този начин подобрява и нашата имунна система!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама