Ники Минаж иска хората да усетят коледната магия с нея

16:30, 28 ное 17 / Любопитно 25 1402 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ники Минаж иска хората да почувстват коледната магия с нейната кампания за H&M.

34-годишната рап звезда представя себе си като майка, в тържествена реклама на модната марка H&M. Тя се надява клипа да насърчи всички по света да усетят празничния й дух.

Говорейки за списание Look, тя каза: "Иска ми се всички хора по света да почувстват същата коледна магия, която създадохме по време на тази сесия."

Но за изпълнителката на хита „Анаконда”, най-добрата част от участието в рекламата е работата й с фотографа Тим Уокър, когото тя похвали, че има "невероятна визия" за кампанията.

Ники също се радваше да снима заедно с 36-годишният актьор от „Анатомията на Грей” Джеси Уилямс, когото тя описа като "вдъхновяваща" фигура, защото е "толкова професионален и естествен" пред камерата.

 

Певицата продължи: "Той беше толкова професионален и естествен, че не се чувстваше, че той действително играе. Това направи преживяването толкова вдъхновяващо и толкова по-лесно за мен."

И докато Ники иска публиката да се наслаждава на фантастичната реклама, тя вярва, че и кариерата й прилича на приказка.

По-рано в интервю тя каза: "Ако трябваше да опиша последните 10 години, щях да кажа "благословени". Благословена и силно облагодетелствана съм, защото нещата, които ми се случиха, бяха неповторими.”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама