Късометражният филм „Замръзналото кралство” изнерви хората

19:30, 28 ное 17 / Любопитно 25 554 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Най-новото предложение на Pixar – „Коко", започна да обикаля американските кина, побеждавайки „Лигата на справедливостта” в боксофиса и получавайки похвалата на критиката.

Въпреки това, въпреки анимационният блокбъстър, който спечели фенове в Америка, много от тях са по-малко впечатлени от пускането на филма.

Преди всеки филм на Pixar, в студиото обикновено има късометражно кино преди основното събитие. По-голямата част от тях траят не повече от 10 минути, като например "Птици", "Частична облачност" и "Ла Луна".

За "Коко" Дисни добави 21-минутно "кратко" заглавие „Замръзналите приключения на Олаф”, което по същество служи като разширена реклама за предстоящото продължение на  "Замръзналото кралство". Киномайсторите, които не очакваха да прекарат повече от 20 минути със „замръзнали” кадри, бяха най-малко раздразнени.

Обаче нападението над късометражното филмче стана толкова лошо, че театралната верига в Мексико напълно го отхвърли, а в списание “Slate” написаха статия как да го избегнеш. В социалните мрежи заваляха безброй публикации от недоволни хора.

Това, което може би е по-изнервящо за някои е, че замръзналото приключение на Олаф ще се играе по телевизията в САЩ точно преди Коледа.

 И все пак, обещанието да видят продължение на "Замръзналото кралство", може да е помогнало на „Коко” да продаде още няколко билета за тези специални фенове.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама