Пловдивчани се потопяват във френска атмосфера през месеца на любовта

13:00, 04 фев 18 25 390 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във своеобразен френски остров съвсем скоро ще се превърне пловдивското „Марково тепе”. Всички жители и гости на Пловдив ще се потопят в неповторима атмосфера, организирана от "Алианс Франсез" и комплекс „Марково тепе”.

На 8 февруари ще бъде аван-премиерата на интересното шоу. Кулминацията на кампанията ще се състои на 14 февруари, от 16,30 ч. до 19ч.

Програмата ще включва много любопитни и разнообразни инициативи. От изпълнения на живо на лауреати от международния Фестивал за франкофонска песен „Златен ключ” Клавдия Китанова, Нели Солакова, Ивана Муцкова. Конурсът се провежда ежегодно в Пловдив от Алианс Франсез в партньорство с Община Пловдив, а тази година предстои неговото 15-то издание.

Посетителите могат да участват в дегустации на различни продукти, Флаш моб, много песни и танци, кан-кан, куикстеп, зумба и джайв на френска музика.

Всеизвестна е максимата "So frenchy, so chic" и затова всяка дама, която иска да е в крак с най-съвременните модни тенденции, ще може да посети и да се наслади на различни перформанси, които ще въплътят френския шик и финес.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама