Къде спират водата?

07:05, 22 фев 18 25 424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес, във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Чепинско шосе“, кв. „Васил Левски“ Г , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Васил Левски“ Г.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред магазин „Домко“.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. „Народно хоро“, кв. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Арх. Франк Лойд Райт“ от ул. „Народно хоро“ до ул. „Драгоман“, бл. 40 от вх. А до вх. З

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 40 вх. Д.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Ген. Й. В. Гурко“, Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Ген. Й. В. Гурко“ от ул. „Княз Александър I“ до ул. „Георги С. Раковски“

ул. „Алабин“ от ул. „Цар Калоян“ до ул. „Княз Александър I“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Леге“ ъгъла с ул. „Алабин“.



 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама