Godsmack дебютират с балада в българския ефир

11:20, 08 мар 18 / Култура 25 431 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Българските фенове ще чуят на живо целия нов албум When Legends Rise през октомври

За пръв път в историята на култовата метъл група Godsmack те промотират нов албум с балада. Парчето Bulletproof дебютира в българския ефир вчера и беше лично представено от фронтмена Съли Ърна. То дава заявка за новата посока, в която поема музиката на бандата и е пилотен сингъл от предстоящия албум „When Legends Rise“, който ще излезе на пазара на 27 април след 4 годишна пауза.

„Bulletproof е вдъхновена от хората, които постоянно те разочароват и изграждат в нас онази страна, която ни защитава да не бъдем наранени“, сподели самият Съли в специално интервю за Елена Розберг от радио Z Rock. Той съобщи и голямата новина - София ще е важна точка от големия европейски тур на Godsmak и почти сигурно ще бъде обявена дата за концерт през октомври.

Вокалистът категорично заяви, че музикалната посока на групата е нова и не само пилотният сингъл, но и целият албум е доказателство за това. „Трябва да поемем рискове, за да растем. Знам, че ще има хард-кор фенове на бандата, които ще се чудят каква е тази песен, но ще има и наши почитатели, които ще харесат промяната. Може да изгубим фенове, но може и да спечели. Ако от нас се отрече един, а ни харесат нови 10 математиката е ясна. Това е целта“, разказва Ърна.

За успокоение и на старите и на новите почитатели на Godsmack, в албума ще има както мелодични парчета така и много тежка музика – запазена емблема на групата.

Съли Ърна е в България не само за премиерата на Bulletproof, но и за участието му в лентата Black Files с продуцент Мартин Макариев. Оригиналната му идея е била да снима пъпномтреажен филм, но сега плановете са да бъде направен сериал по сценария и една от ролите вероятно ще е поверена на музиканта.

Съвсем скоро излиза и автобиографията на Съли на български език, а преводът е дело на "един много важен преводач", както самия той каза - Елена Розберг.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама