Един професионалист отпада от Hell’s Kitchen тази вечер (СНИМКИ)

16:40, 08 мар 18 / Любопитно 25 590 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази вечер в Hell’s Kitchen България двамата номинирани тази седмица – Марко и Нина, ще се изправят един срещу друг в оспорван кулинарен дуел. Решаващата вечерна резервация ще изисква от отборите да бъдат по-добри от всякога, защото специални гости в ресторанта на Hell’s Kitchen България ще бъдат Златните момичета от ансамбъла по художествена гимнастика.

Номинираните тази седмица Марко и Нина ще влязат в оспорван кулинарен дуел един срещу друг. Те ще трябва да приготвят ястие, достойно за менюто на Виктор Ангелов, но преди и двамата да запретнат ръкави, шеф Ангелов ще ги изправи пред предизвикателство, което ще определи кой колко време ще има в кухнята. Марко и Нина ще получат слушалки и ще трябва да познават хранителни продукти само по движенията на устните на съотборниците си, а след това забавно изпитание единият от тях ще има само 35 минути, за да подготви кулинарен шедьовър, с който да впечатли специалните гости на ресторанта.

Решаващата вечерна резервация ще започне напрегнато и за двата отбора, а напрежението ще бъде допълнително подсилено и от присъствието на Златните момичета. Грешки няма да липсват и при червените, и при сините, а основната отговорност за всяка една ще носят капитаните им – Марко и Нина, чиято основна задача ще е да координират работата в двете кухни. 

Единият отбор обаче ще успее да се отърси от грешките си, бързо ще навакса пропуснатата преднина и ще получи овациите на шеф Ангелов. Жените или мъжете ще се представят по-добре, кой ще бъде третият номиниран участник и кой ще напусне завинаги Hell’s Kitchen България, ще разберем тази вечер по NOVA.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама