От ГЕРБ отричат ЧЕЗ да са предлагали сделка на държавата досега

13:28, 08 мар 18 / Политика 25 377 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От ГЕРБ твърдят, че по време на тяхното управление предложение за сделка между ЧЕЗ и държавата не е имало. А според БСП реакциите на управляващите били хаотични от началото на скандала.

За пореден път сделката за ЧЕЗ разпали страстите в Народното събрание. Това стана след като ГЕРБ излязоха с декларация, с която призовават опозицията в лицето на БСП да спрат да „лъжат за сделката за ЧЕЗ”, съобщи NOVA.

БСП контрираха, че не знаят нищо за Гинка Върбакова и искат да знаят повече по сделката.

„Вече две седмици нагнетявате напрежение в обществото с истеричните си лъжи, че правителството на ГЕРБ и лично премиерът Бойко Борисов стояли зад сделката между ЧЕЗ и „Инерком”. Дори лицемерието ви трябва да има някакви граници”, заяви Спас Гъневски от ГЕРБ.

„Проблемът е, че вчера заместник-министърът на финансите заявява, че той не е изпращал никакъв документ до българската държава. Как тогава стига този документ до министър-председателят? Вие изчистване образа на Гинка Върбакова. Коя е Гинка Върбакова, аз не я познавам тази жена? Държавата пази ли гърба на Гинка Върбакова”, попита Драгомир Стойнев от БСП.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама