Марк Уолбърг дари 1,5 млн. долара на "Времето изтече"

10:00, 13 мар 18 / Любопитно 25 366 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Марк Уолбърг дари целия си хонорар за участието си във филма "Всички пари на света" на благотворителната фондация "Времето изтече", която оказва правна помощ на лицата, станали жертви на изнасилване и сексуален тормоз.

Това потвърди адвокатката Нина Шоу, която е силно ангажирана с фондацията. "Да, Марк подписа чека", заяви тя по време на един от панелите на фестивала South by Southwest.

46-годишният актьор получи крупната сума, за да участва в презаснемането на редица сцени с участието на главния актьор Кевин Спейси.Това се случи, след като Спейси стана обект на редица обвинения в сексуални посегателства и от екипа на продукцията взеха решението той да бъде „заменен” от 87-годишния Кристофър Плъмър.

По-късно Уолбърг даде пред медиите тържествено обещание да дари пълния си хонорар на фондацията „Времето изтече”, след като стана ясно, че колежката му в продукцията Мишел Уилямс е получила за въпросното презаснемане едва 1000 долара.

"Не ми отне много време да обмисля това свое решение. Това беше просто най-правилното нещо, което мога да сторя. А и Мишел е фантастична актриса", добави тогава кино звездата и допълни, че пропастта между неговото и нейното възнаграждение е била "крайно неловка".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама