Хедър Локлиър беше обвинена в нанасяне на телесна повреда на полицай

12:37, 13 мар 18 / Любопитно 25 443 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската актриса Хедър Локлиър беше обвинена в нанасяне на телесна повреда на полицай, съобщи Би Би Си. Локлиър беше арестувана след като нападна полицай, дошъл да провери сигнал за домашно насилие в дома й. Сигналът беше подаден от нейния брат след като  видял сцена на бой между актрисата и нейния приятел. По-късно 56-годишната актриса беше освободена под гаранция от 20 000 долара.

Обвиненията в домашно насилие срещу нейния приятел бяха свалени. От шерифството на окръг Вентура съобщиха, че Локлиър е била "изключително враждебна". Тя е оказала физическа съпротива при ареста и това е наложило да бъдат извикани още полицаи. Те с усилие успяли да вкарат бившата звезда от сериала "Мелроуз плейс" в полицейската кола.

Едно от обвиненията срещу нея е и в оказване на съпротива и възпрепятстване на работата на полицаите. 

От шерифството съобщиха, че приятелят на Локлиър е имал нараняване следствие на свадата, но е отказал медицинска помощ.

Хедър Локлиър, която е била омъжена за Ричи Самбора от "Бон Джоуви", става известна с телевизионния сериал "Династия". Освен в "Мелроуз плейс", тя играе и в ситкома "Спин сити", за което беше номинирана два пъти за "Златен глобус".

Актрисата е била арестувана и през 2008 г. по подозрение в шофиране под въздействието на лекарства. Тогава тя беше глобена с 900 долара и получи тригодишна пробационна присъда след като се призна за виновна в безотговорно шофиране.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама