Джулиана Гани се оперира отново

13:20, 28 мар 18 / Любопитно 25 549 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мис Силикон Джулиана Гани се оперира отново. Красавицата, която се разписа с участие в последния сезон на „Вип Брадър“, отпътува със съпруга си Станимир Ташев за Германия, където бе извършена хирургическата интервенция. След като смени силиконовите си импланти и предложи „старите си гърди“ на жени в нужда, този път Гани коригира носа си. Това не е първият път, в който изкусителката оперира тази част на лицето си.

„Всичко мина успешно, а моят любим мъж е до мен в най-трудните моменти! Затова е семейството - в радост и мъка да бъде заедно!", написа доволната Джулиана в социалните мрежи след операцията.

Последните приключения на миската зад граница й донесоха оферти за работа като учителка по музика на Сейшелите. До тях се стигна след семейното им пътешествие с Ташев до екзотичната дестинация, а атмосферата на терен им харесала толкова, че фитнес инструкторът пожелал да се установят там.

Двамата са замразили на този етап плановете си за втора пищна сватба, след като миналата година подписаха в тесен семеен кръг. Станимир и Джулиана вече мечтаят да се сдобият и с два-три наследника.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама